Best Barber Shop In Town

Despre Noi

/ 01

Cine Suntem Noi

Street Studio by Angel Petrescu

Pasiune, Viziune, Precizie, Perfecţiune, Acestea sunt cuvintele prin care Street Studio trăiește și respiră. Cunoscut pe plan local ca lider în domeniul său și sursă de inspirație și educație în rândul colegilor săi, Angel Petrescut a obținut ca recunoștință drept unul dintre cei mai in voga Hairstylisti din Ramnic. Atenția sa pentru detalii și devotamentul față de meșteșugul său sunt de neegalat. Salonul Street Studio este cunoscut pentru versatilitatea și capacitatea sa de a crea atât stiluri clasice, rafinate, cât și stiluri moderne.

Știm cât de important este să ai un nou look și ținem cont de evoluția constantă a acestui domeniu pentru că vrem să satisfacem fiecare client în parte.

Fondatorul Street Studio are 9 ani de experiență în domeniul barbering și este mereu pregătit să facă față celor mai mari așteptări, astfel încât să fim siguri că te vei reîntoarce de fiecare dată la noi.

Profesionalism, Stil Și Elegantă, Fie că dorești o frizură noua, un aranjat de barbă sau dorești să te răsfeți cu un spălat de par relaxant, Street Studio dispune de toate serviciile de care tu ai nevoie.

/ 03

Program

Luni-Vineri

10:00 – 20:00
Sambata
10:00 – 17:00
Duminica
Inchis

Contact

Adresa

Ionel Geantă , Nr. 2 , vis-a-vis de Gym Star
Numar de telefon
0755 899 766
 
Email
contact@streetstudio.ro